Gedragsproblemen

Het hebben van een hond met gedragsproblemen legt vaak grote druk op het leven van de eigenaar en de rest van het gezin. Het brengt stress en onzekerheid met zich mee en zet de relatie met de hond onder druk. Men kan gelukkig – mits de juiste begeleiding- verbetering aanbrengen in de problematiek of het probleem verhelpen. Bij Saraïka zijn wij gespecialiseerd in een verscheidenheid aan gedragsproblemen en hebben wij al ettelijke baasjes geholpen om terug te kunnen genieten van het hebben vaneen hond. Wij bieden verschillende trajecten aan, afhankelijk van de ernst van het probleem.

gedragsproblemen-Saraika

Long Pakket

Privé + Groep

8 Lessen:
1 Theorieles + 3 privélessen + 4 groepslessen

Voor honden met een milde problematiek zoals lichte reactiviteit, overopwinding, angst en nervositeit. In dit traject krijg je eerst de juiste begeleiding via privé training. Deze kennis wordt dan toegepast rond prikkels zoals andere honden & mensen.

680

Impact Pakket
Privé

8 Lessen:
1 Theorieles + 7 privélessen

Dit traject is ideaal voor honden met een milde problematiek maar waar er toch best persoonlijk gewerkt wordt. Ook voor baasjes die zelfzekerheid moeten opbouwen rond het trainen en die op hun eigen tempo willen werken.

780

Excalibur Pakket
Privé 

10 Lessen:
1 Theorieles + 9 Privélessen

Dit traject is bedoeld voor honden met een zwaardere problematiek of met meerdere gedragsproblemen.
Het is een intensief traject waar steeds op maat gewerkt wordt.

980

Interne Training

Duurtijd te bespreken

Indien men graag de training van de hond uit handen geeft aan professionals, is een interne training de ideale oplossing. Soms is het nodig om een hond met gedragsproblemen even weg te halen uit de thuissituatie en elders her op te voeden. Er vindt eerst steeds een vrijblijvende kennismaking plaats om te kijken of dit programma aangewezen is voor uw hond en uw situatie en om de duurtijd te bepalen van de bootcamp.

750/week