Help, mijn hond negeert mij tijdens het wandelen!

Een herkenbare situatie voor veel hondeneigenaars: Wanneer je met je hond gaat wandelen is hij meer bezig met de omgeving dan met jou. Daardoor is het moeilijk om zijn aandacht te vragen. Dit zorgt er dan weer voor dat je hond doorgaans niet zo goed luistert tijdens het wandelen.

Alle gehoorzaamheid begint bij het hebben van aandacht. Daarom heb ik dit gratis ebook voor jou ter beschikking gesteld.

gratis ebook saraika<br />

In dit ebook leer je:

  • Mijn succesformule in het krijgen van aandacht van je hond in elke omgeving
  • Hoe je stap voor stap de focus van je hond op jou kan vergroten
  • Hoe je meer plezier kan beleven met je hond tijdens de wandelingen
  • Dé fout die mensen maken tijdens het wandelen

Dankzij de gemakkelijk te volgen instructies kan je meteen met jouw hond aan de slag.

Over Mij

Ik ben Sarah Van der Mersch, zaakvoerster van Saraïka, een privé hondenschool. Maar bovenal ben ik een hondentrainster, hondensportster en een hondengedragstherapeute.

In 2016 schoot Saraïka officieel uit de startblokken. Door onze specialisatie in hondengedrag en psychologie zijn wij ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde waar baasjes terecht kunnen om de relatie met hun hond te verbeteren en hun hond beter te begrijpen. Van privélessen tot groepslessen, van pup tot volwassen hond en van chihuahua tot deense dog: Wij doen het allemaal!
Dankzij mijn passie voor de hondensport tracht ik baasjes te leren hoe ze, naast de klassieke gehoorzaamheid, plezier kunnen beleven met en aan hun hond. Activiteit en beweging zijn een belangrijk onderdeel in onze trainingen.

Buiten mijn grote liefde voor honden heb ik ook een creatieve geest. Mijn drang om te schrijven heeft uiteindelijk tot dit ebook geleid. Mijn oprechte hoop is dat het waarde creëert voor jou en jouw hond en dat het je motiveert en inspireert om verder met je hond aan de slag te gaan.
Check ook zeker onze
instagrampagina voor verdere tips & tricks over hondentraining!

Veel leesplezier, Sarah

Sarah Van Der Mersch