Programma’s

Privé Training

Tijdens deze sessies spreken we 2 wekelijks af voor een één op één sessie. U dient tussen de afspraken door intensief met uw hond aan de slag te gaan.Wij maken u bewust van de oorzaken van het gedrag van uw hond en leren u uw hond te trainen opdat deze in de toekomst niet meer voorkomen.

Pakket 1 

5 sessies

In dit pakket focussen we op het aanleren van   een aantal commando’s of werken we aan kleine gedragsproblemen en leren we uw hond goede manieren aan.

Pakket 2 

8 sessies

Dit pakket is voor degene die op zoek zijn naar een complete gehoorzaamheidstraining waarbij we overgaan tot off-leash training, of voor zij die kampen met een hond met grotere gedragsproblemen.

Pakket 3

10 sessies

In dit pakket worden gedragsproblemen aangepakt in combinatie met een off-leash gehoorzaamheid.

Groepslessen

Naast onze privélessen bieden wij ook groepslessen aan. Deze groepen zijn steeds klein om individuele begeleiding te kunnen blijven garanderen.


PUPPYKLAS 

8 weken  – 4 maanden

Deze klas is voor de allerkleinsten! In deze klas leren we jullie de basis aan die nodig is om een relatie met je pup op te bouwen en een goede gehoorzaamheid te bekomen. Daarnaast wordt er ook gewerkt op het opbouwen van zelfvertrouwen en focussen op het baasje.

De nadruk ligt op spelend leren en het bekomen van een evenwichtige hond.

De groepen zijn steeds klein om individuele begeleiding te bekomen.


GROEPSLES GEHOORZAAMHEID 

4 maanden – …

Deze kleine groepsles is bedoeld voor oudere honden die een basis ontbreken. Mooi wandelen aan de leiband, focus hebben op het baasje, komen wanneer men roept, kunnen ontspannen rond prikkels. Ook baasjes die de gehoorzaamheid nog wat willen finetunen zijn welkom.

Honden met ernstige gedragsproblemen (reactiviteit, angst of agressie) zijn niet toegelaten maar verwijzen we wel graag door naar privétraining.


Advancedklas

 6 maanden en ouder

Deze klas is enkel voor mensen die in privéles of groepsles puppytraining gevolgd hebben.

In deze klas werken we zeer persoonlijk op de feedback van de deelnemers en creëren we specifieke oefeningen op de wensen van de klant.

De honden in deze klas zitten ondertussen in de pubertijd waardoor kleine probleemgedragingen boven kunnen beginnen drijven. Deze klas is bedoeld om kort op de bal te spelen en hieraan te werken. Deze klas is al meer uitdagend. Daarom houden we ook hier de groep op maximum 6 deelnemers.