Programma’s

Privé Training

Tijdens deze sessies spreken we 2 wekelijks af voor een één op één sessie. U dient tussen de afspraken door intensief met uw hond aan de slag te gaan.Wij maken u bewust van de oorzaken van het gedrag van uw hond en leren u uw hond te trainen opdat deze in de toekomst niet meer voorkomen.


Pakket 1 (5 sessies)

 In dit pakket focussen we op het aanleren van   een aantal commando’s of werken we aan kleine gedragsproblemen en leren we uw hond goede manieren aan.


Pakket 2 (8 sessies)

Dit pakket is voor degene die op zoek zijn naar een complete gehoorzaamheidstraining waarbij we overgaan tot off-leash training, of voor zij die kampen met een hond met grotere gedragsproblemen.

 


Pakket 3 (10 sessies)

In dit pakket worden gedragsproblemen aangepakt in combinatie met een off-leash gehoorzaamheid.

 

Groepslessen

Naast onze privélessen doen we ook een aantal groepslessen. Klik hieronder om meer te weten te komen over zowel onze puppyklas als socialisatieklas!


Puppyklas

Theorieles + 6 praktijklessen om de twee weken. In deze klas krijg je alle theorie en technieken aangeleerd om je pup een goede start te geven in het leven en van hem een aangename metgezel te maken.

 


Socialisatieklas

Deze klas is enkel voor mensen die al training gevolgd hebben bij Saraïka. Tijdens deze klas krijgen de honden de mogelijkheid om onder toezicht met   elkaar in interactie te gaan. De honden kunnen spelen op een gestructureerde manier waarbij ze leren respect
te hebben voor elkaar en elkaars lichaamstaal.