Programma’s

Privé Training

Tijdens deze sessies spreken we 2 wekelijks af voor een één op één sessie. U dient tussen de afspraken door intensief met uw hond aan de slag te gaan.Wij maken u bewust van de oorzaken van het gedrag van uw hond en leren u uw hond te trainen opdat deze in de toekomst niet meer voorkomen.

Impact Pakket

8 sessies

Dit pakket is voor degene die op zoek zijn naar een complete gehoorzaamheidstraining waarbij we overgaan tot off-leash training, of voor zij die kampen met een hond met grotere gedragsproblemen.

Excalibur Pakket

10 sessies

In dit pakket worden gedragsproblemen aangepakt in combinatie met een off-leash gehoorzaamheid.

Privé + Groepslessen

Tijdens dit traject krijg je eerst een aantal privé sessies. Daarna stap je in een groepsles met maximum 3 andere personen. Dit pakket is ideaal om persoonlijk begeleid te worden in de basistechnieken- en gehoorzaamheid. Daarnaast kan je de koe snel bij de hoorns vatten en trainen rond afleidingen en prikkels.

Short Pakket

5 sessies: 2 x privé + 3 x in groep

Dit pakket is voor puppies of baasjes die basisgehoorzaamheid willen trainen of kleine gedragsproblemen ervaren.

Longpakket

8 sessies: 3 x privé + 5 x in groep

Dit pakket is voor honden met karakter en/of gedragsproblemen. Ook mensen die uitgebreid willen trainen en echt de diepte in willen kunnen aan dit traject deelnemen.

Groepslessen

Naast onze privélessen bieden wij ook groepslessen aan. Deze groepen zijn steeds klein om individuele begeleiding te kunnen blijven garanderen.

Puppyklas

8 weken – 4 maanden

Deze klas is voor de allerkleinsten! In deze klas leren we jullie de basis aan die nodig is om een relatie met je pup op te bouwen en een goede gehoorzaamheid te bekomen. Daarnaast wordt er ook gewerkt op het opbouwen van zelfvertrouwen en focussen op het baasje.

De nadruk ligt op spelend leren en het bekomen van een evenwichtige hond.

De groepen zijn steeds klein om individuele begeleiding te bekomen.

Advancedklas

6 Maanden en ouder

Deze klas is enkel voor mensen die in privéles of groepsles puppytraining gevolgd hebben.

In deze klas werken we zeer persoonlijk op de feedback van de deelnemers en creëren we specifieke oefeningen op de wensen van de klant.

De honden in deze klas zitten ondertussen in de pubertijd waardoor kleine probleemgedragingen boven kunnen beginnen drijven. Deze klas is bedoeld om kort op de bal te spelen en hieraan te werken. Deze klas is al meer uitdagend. Daarom houden we ook hier de groep op maximum 6 deelnemers.

Interne Training

Past het niet om zelf je hond te trainen of is het nodig dat jouw hond even uit zijn vertrouwde omgeving wordt gehaald en wordt hertraind op een andere locatie?

Dan kan een interne training dé oplossing zijn!

Tijdens dit traject verblijft jouw hond gedurende een vooraf bepaalde periode op onze locatie en wordt hij door ons getraind.
Wij gaan intensief met jouw hond aan de slag en pakken eventuele problemen aan.
Wanneer de hond terug naar huis gaat volgen wij jullie verder op. Je krijgt een aantal opvolgsessies zodat je weet hoe je de training thuis kan verder zetten en tot een succes kan brengen.
Let wel: Wij leggen een stevige basis. Je zal de training echter moeten onderhouden.

Hoe lang jouw hond op interne training verblijft wordt individueel bekeken en besproken.
Voor verdere info neem je best contact met ons op.

Train de trainer

Had u graag een opleiding gevolgd tot hondentrainer?

Of heeft u al ervaring met honden maar wenst u uw kennis te verdiepen en uw vaardigheden praktisch uit te breiden?

Bij Saraïka is het mogelijk om onder begeleiding van Sarah een traject te volgen, aangepast aan uw niveau en zo uw leven een andere wending te geven of uw expertise te vergroten.

De opleiding bestaat uit een cursus, observatielessen en het geven van eigen lessen onder begeleiding van Sarah. Daarnaast volgt Sarah u een jaar lang op.

Had u graag meer informatie gewenst? Stuur een mailtje naar sarah@saraika.com met een korte beschrijving van wie u bent en wat u wenst te bereiken en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!