Puppytraining

Onder het mom “beter voorkomen dan genezen” bieden wij verschillende soorten puppytraining aan om je te helpen je pup de beste start in het leven te geven! Tijdens de puppytraining leggen we de nadruk op het opbouwen van de relatie, het geven van structuur, gehoorzaamheid en socialisatie. We leren je je hond te begrijpen en een duidelijk communicatiesysteem op te zetten waar je de rest van het leven van je hond profijt van zal hebben. Het trainen van je pup vanaf het begin reduceert drastisch de kans op grote gedragsproblemen. Door het aanbieden van verschillende trajecten kan je steeds kiezen voor een programma op maat van jouw noden en die van jouw pup.

puppytraining saraika<br />

Puppy Groepstraining

7 Lessen: 1 Theorieles + 6 praktijklessen

Dit groepstraject vindt steeds plaats in kleine groepjes. Ideaal voor pups met een goede focus op de eigenaar en baasjes die meteen rond prikkels en afleidingen willen trainen.

250

Puppy Basis
Privé + Groep

6 lessen: 1 theorieles + 2 privé lessen + 3 groepslessen

Dit gesplitste traject legt een goede basis in de relatie, communicatie en de gehoorzaamheid. Je krijgt eerst 1 op 1 les waar je de technieken en oefeningen aangeleerd krijgt. Daarna worden deze oefeningen toegepast rond andere honden en prikkels in de groepslessen.

395

Puppy Advanced
Privé + Groep

8 Lessen: 1 Theorieles + 3 Privélessen + 4 groepslessen

Voor zij die diepgaandere training willen tot in de late puberteit. In dit traject krijg je een meer uitgebreide privé begeleiding. De groepslessen zijn daarna ook van hoger niveau aangezien de hond instapt op iets latere leeftijd.

680