Train de Trainer

Had u graag een opleiding gevolgd tot hondentrainer?

Of heeft u al ervaring met honden maar wenst u uw kennis te verdiepen en uw vaardigheden praktisch uit te breiden?

Bij Saraïka is het mogelijk om onder begeleiding van Sarah een traject te volgen, aangepast aan uw niveau en zo uw leven een andere wending te geven of uw expertise te vergroten.

De opleiding bestaat uit verschillende onderdelen:

training
30 uur
30 uur

Kijkstage

Tijdens de kijkstage volg je mee hoe Sarah of Brett les geven en in de praktijk met honden en klanten aan de slag gaan. Je ziet hoe verschillende trainingstechnieken worden toegepast in de praktijk en komt in contact met verschillende honden en problematieken.Je kiest zelf wanneer en welke trainingen je mee volgt.

30 uur
30 uur

Praktijk

Je gaat in de praktijk brengen wat je hebt gezien onder begeleiding van Sarah en Brett. Je traint hierbij met honden die op training volgen bij Saraïka of je wendt zelf een hond aan.

20 uur
groepsles saraika
20 uur

Stage

Je gaat aan de slag als een echte hondengedragstherapeut en begeleidt baasjes en hun honden met het gedrag van hun hond. Dit gebeurt nog steeds onder begeleiding maar met minder hulp van de hoofdtrainers.

Na het afronden van je opleiding krijg je nog een jaar lang online begeleiding van Sarah. Je kan hierbij tot een jaar na je afstuderen vragen stellen en zelfs calls inplannen om cases en technieken met Sarah te bespreken.Contacteer ons voor meer informatie!