Gratis ebook “Help mijn hond negeert mij tijdens het wandelen”

Dit is waarschijnlijk moeilijk voor jou.

Zoeken naar iemand die jou kan helpen met jouw hond.

Een hond is namelijk een deel van het gezin. Dus wanneer er zich problemen voordoen, weegt dit door.

Je voelt je vaak gefrustreerd en hebt misschien al eens feller gereageerd dan je zou willen.

Je hebt een trekkende, sleurende en/of uitvallende hond. Je kan enkel dromen van ontspannen wandelingen.

Je twijfelt aan jezelf en aan de juiste opvoeding, wat tot spanningen leidt in jezelf en het gezin.

Je bent het beu om steeds tegengesteld advies te krijgen en ziet door het bos de bomen niet meer.

Het gedrag van jouw hond wordt precies alleen maar erger en je begint de moed te verliezen.

Wanneer jouw hond zich niet gedraagt zoals je zou willen, gaat dit vaak gepaard met schaamte.

Het typische zinnetje “Het is hoe je ze opvoedt” wordt steeds maar rondgestrooid en maakt van jou een baasje dat het niet verdient om een hond te hebben omdat het alle verantwoordelijkheid bij jou legt.

Ja, het ligt aan jou . Maar het ligt ook aan jouw hond.

Problemen ontstaan door een gebrek aan de juiste methodiek.

Problemen ontstaan door een gebrek aan de juiste kennis.

Problemen ontstaan omdat je nog niemand hebt gevonden die jou kan leren hoe je het juiste baasje moet zijn voor jouw hond.

Je brengt namelijk een andere diersoort in jouw gezin. Een diersoort met andere noden en communicatievaardigheden dan jou.

Een diersoort die nougatbollen begrijpt van onze complexe mensen-wereld, en het is aan jou om hem hier wegwijs in te maken.

Daarnaast beseft de gemiddelde persoon niet meer dat een hond een roofdier is. Dit houdt in dat het leeft volgens bepaalde instincten, die nog steeds aanwezig zijn.

Door de eeuwen heen is men verschillende rassen beginnen fokken, en heeft men doelbewust karakteristieken in bloedlijnen gefokt om typerend gedrag te bekomen.

"Jouw hond is dus een geperfectioneerd roofdier."

Wanneer je de sterk aanwezige instincten van jouw hond niet begrijpt en niet weet hoe je hierop moet inspelen, kom je gegarandeerd in de problemen.

Het ligt dus niet enkel aan jou, maar ook aan de genen van jouw hond.

Om de relatie met jouw hond te optimaliseren en ervoor te zorgen dat er respect, vertrouwen en gehoorzaamheid aanwezig is; heb je leiderschap, communicatie, structuur én manieren nodig om jouw hond zijn instincten te kunnen laten uiten.

Wij helpen jou daarbij.

Met andere woorden: wij leren jou vissen.
Want als we jou leren vissen in plaats van je gewoon vis te verkopen, heb je een vaardigheid aangeleerd die je de rest van je leven eten bezorgt.

Wij geven jou alle kennis en leren jou alle vaardigheden en technieken aan die nodig zijn om een zorgeloos leven met jouw hond te bekomen.

En daarbij al jouw volgende honden.

Dit heeft een enorme impact op jouw leven

◊ Je kan jouw hond overal naartoe nemen, aangezien hij getraind is en weet hoe hij zich moet gedragen

◊ Jouw hond kan ontspannen met jou mee wandelen

◊ Jullie relatie is hersteld of verbeterd, wat positieve emoties met zich meebrengt

◊ Je weet hoe je jouw hond moet lezen en op zijn gedrag moet inspelen

◊ Je hebt terug controle over zijn gedrag

◊ Je kan met een gerust hart bezoek ontvangen

Maar bovenal: je hebt een sterke band met jouw hond, gebaseerd op vertrouwen.
Dat is waar het om draait.

Doordat wij resultaatgericht zijn in onze trainingen, werken wij met trajecten. Zo werken we samen met jou – stap voor stap – naar het gewenste gedrag van jouw hond.

Onze trajecten zijn telkens opgebouwd uit 3 fases:

Het  fundament van de training is de online Masterclass over hondengedrag, leiderschap en structuur. Om het gedrag van je hond te veranderen moet je het gedrag begrijpen, weten hoe je thuis structuur aanbrengt en je kunnen opstellen als een leider in jullie relatie. Je krijgt inzichten die meteen toepasbaar in de praktijk bij jou thuis. 

Vervolgens krijg je persoonlijke één op één begeleiding in een reeks privé lessen die volledig afgestemd zijn op het probleem dat je wenst op te lossen. Het aantal uren privé lessen hangt af van het traject dat je volgt. De overgrote meerderheid van onze klanten merkt na de eerste les al een verschil in het gedrag van hun hond. Een les duurt telkens één uur.

Om de geleerde vaardigheden verder te verankeren krijg je toegang tot een reeks groepslessen. Daarin verankeren we de opgedane kennis en vaardigheden, krikken we het niveau verder naar omhoog door ook succesvol te trainen met andere honden in een intensere omgeving.

Je stapt in in een beproefd en geperfectioniseerd systeem waarbij we jou (net zoals honderden andere baasjes) begeleiden van frustratie en stress naar een leven vol plezier met jou hond. De al meer dan 100 positvieve 5 sterren reviews op google zijn een bewijs dat onze methode werkt. Ze zal ook voor jou werken. 

Bonussen 

Door het traject te starten kan je rekenen op persoonlijke één op één coaching. Onze professionele trainers begeleiden je doorheen het traject en zullen al je vragen zal beantwoorden zowel tijdens de lessen, als tussen de lessen door. Je kan berichten of video’s delen via Whatsapp. Ook na het traject kan je vragen blijven stellen.

De training gaat door bij ons te Zulte. In functie van de training kan het zijn dat wij een park, een dorpskern, een terrasje of een thuisbezoek doen. 

We verprutsen jouw tijd niet met het aanleren van “kunstjes”. Geen “we zien wel aanpak” die tot niets leidt behalve dan tijd en geldverlies én bovendien vaak een verergering van het probleem. De training is volledig afgestemd op het resultaat dat jij wil behalen.

Wij gebruiken onze eigen stabiele honden om in een gecontroleerde omgeving het probleem aan te pakken om dan vervolgens naar intesere omgevingen over te schakelen. 

Door het starten van het traject heb je levenslang toegang tot de online cursussen. Daardoor kan je – indien gewenst – steeds opnieuw de kennis opfrissen. Je krijgt direct toegang tot de Masterclass en de cursus “Mooi wandelen aan de leiband” ter waarde van €110. Je wordt ook steeds op de hoogte gebracht van updates van deze cursussen.  

Garanties

Je zal de eerste resultaten zien na de eerste les en na het toepassen van de kennis uit de Masterclass en Mooi wandelen aan de leiband.

Heb je gedurende het traject ons advies opgevolgd en daadwerkelijk de tijd en de energie gestoken in de training van jouw hond maar je bent niet tevreden, dan betalen we je geld terug!  

Geen enkele andere trainer in de regio zal je een dergelijke garantie geven. Bovendien zijn meer dan de helft van onze klanten al bij één of meerdere trainers geweest die het probleem niet konden oplossen. Blijf jij je inzetten, dan blijven wij doorgaan tot er een oplossing is. 

Welk traject voelt het beste aan?

Sublieme
Gehoorzaamheid

Voor honden die trekken aan de leiband en de functionele commando’s willen aanleren. Voor milde gedragsproblemen zoals honden met overenthousiasme, milde angst en lichte reactiviteit 

 • 2 Online cursussen
 • 3 privé lessen
 • 5 groepslessen gehoorzaamheid
 • Je hond kent alle functionele commando’s, ook in realistische omgevingen (voet, plaats, zit, lig & kom)
 • Focus op de eigenaar
 • Leren spelen
 • 24/7 online support op Whatsapp

Stressloos
Off-leash

Bekom een zeer doorgedreven gehoorzaamheid, ook zonder leiband. Niets zo fijn als je hond eens kunnen laten los lopen, zonder controle te verliezen bij het zien van wild of een andere hond.

 • 2 Online cursussen
 • 6 privé lessen
 • 3 Off-leash groepslessen 
 • Je hond kent alle functionele commando’s, ook in uitdagendere omgevingen
 • Genieten van een off-leash wandeling 
 • Focus op de eigenaar
 • Leren spelen
 • 24/7 online support op Whatsapp

Complete
Make-over

Voor honden met één of meerdere  gedragsproblemen zoals: uitvallen aan de lijn, angst, agressie naar honden of mensen, overenthousiasme of overprikkeling.                                    

 • 2 Online cursussen
 • 6 of 8 privé lessen i.f.v de ernst van het probleem
 • reactiviteit groepslessen 
 • Aanpak van de problematiek in realistische omgevingen
 •  Focus op de eigenaar
 • zeer persoonlijke traject
 •  24/7 online support op Whatsapp

Vooraleer je dolenthousiast wordt en blij bent dat je eindelijk hulp hebt gevonden, wil ik je even graag terug met je voetjes op de grond brengen.

Je gaat een intensieve tijd tegemoet.

Onze programma’s en trainingen zijn geen “snelle fix”.

Om jouw gedrag en dat van jouw hond te veranderen, moet jouw hond écht een prioriteit zijn voor jou.

◊ Je zal afscheid moeten nemen van de manier waarop jij met jouw hond omgaat.

◊ Je zal afscheid moeten nemen van de manier waarop jij naar jouw hond kijkt.

◊ En hetgeen wij jou leren zal je consistent moeten blijven toepassen om diepgaande veranderingen te bekomen.

Het is niet gemakkelijk.

Maar het is het 100% waard!

En vooral: wij begeleiden jou en staan gedurende het hele traject (en ook daarna!) aan jou zijde. Het is een investerig die een een enorme impact zal hebben op jouw leven en dat van jouw hond. De tijd met onze hond is helaas beperkt maar door de juiste methode en begeleiding zal je er de komende 10 à 15 jaar het maximum uit kunnen halen. 

Wil jij graag het leven met jouw hond veranderen en van frustratie en stress naar plezier en harmonie gaan? Plan dan een vrijblijvend gesprek met één van onze trainers.