Gratis ebook “Help mijn hond negeert mij tijdens het wandelen”

Wie zijn we?

Sarah

Mijn naam is Sarah Van der Mersch en ik ben een gecertificeerd hondengedragstherapeute en hondentrainster, aangesloten bij de International Association of Canine Professionals (IACP).

 In 2016 richtte ik Saraïka op en ondertussen zijn we uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf dat zowel privélessen als groepslessen aanbiedt en gespecialiseerd is in gedragsproblemen en het begeleiden van mensen in het houden van een hond.

Door de jaren heen volgde ik verschillende opleidingen in binnen- en buitenland waardoor ik een breed gamma aan kennis en ervaring heb kunnen opdoen en thuis ben in verschillende methodes.

Daarnaast ben ik zelf actief in de hondensport (Belgische Ring) met mijn Mechelse herder Kaï, waar wij worden klaargestoomd om te spelen op wedstrijdniveau.

Ik geloof sterk in het werken op een gebalanceerde en relatie-gebaseerde manier waarbij goed gedrag beloond wordt maar waar er ook grenzen getrokken worden om ongewenst gedrag te kunnen voorkomen en/of genezen.

Er wordt hierbij ook veel aandacht besteed aan de opbouw van wederzijds respect, vertrouwen en duidelijkheid in de relatie tussen hond en baas.

Brett

Brett is een toegewijde en professionele hondentrainer die een integraal onderdeel vormt van het Saraïka-team. Met een scherp inzicht in hondenpsychologie en gedrag, is hij uitstekend uitgerust om eigenaren te helpen met een scala aan uitdagingen waarmee ze kunnen worden geconfronteerd, of het nu gaat om gedragsproblemen, gehoorzaamheidstraining of puppytraining.

Brett’s reis begon in 2021 toen hij zich aansloot bij het Saraïka-team, nadat hij persoonlijk training had ondergaan met zijn hond Spike onder leiding van Sarah. Zijn natuurlijke affiniteit en vaardigheden werden al snel duidelijk, wat leidde tot een verdere opleiding en een stage. Deze ervaringen hebben hem gevormd tot de go-to-expert binnen het team voor puppytraining, gehoorzaamheid en gedragsproblemen.

Bovendien heeft Brett dankzij zijn achtergrond als leerkracht de unieke vaardigheden om groepslessen zowel educatief als plezierig te maken.