Gratis ebook “Help mijn hond negeert mij tijdens het wandelen”

Train de trainer

Had je graag een opleiding gevolgd tot hondentrainer? Of heb je al ervaring met honden maar wens je jouw kennis te verdiepen en jouw vaardigheden praktisch uit te breiden? Bij Saraïka is het mogelijk om onder begeleiding van Sarah of Brett een traject te volgen, aangepast aan jouw niveau, om zo jouw leven een andere wending te geven of jouw expertise te vergroten. De opleiding bestaat uit verschillende onderdelen. De onderdelen kunnen apart gevolgd worden, of je kan ze allemaal volgen, afhankelijk van jouw wensen.

Kijkstage (20 uur)

Tijdens de kijkstage volg je mee hoe Sarah of Brett les geven en in de praktijk met honden en klanten aan de slag gaan. Je ziet hoe verschillende trainingstechnieken worden toegepast in de praktijk en komt in contact met verschillende honden en problematieken. Je kiest zelf wanneer en welke trainingen je mee volgt.

Gehoorzaamheid

Praktijk (15 uur)

Je gaat in de praktijk brengen wat je hebt gezien onder begeleiding van Sarah en Brett. Je traint hierbij met honden die training volgen bij Saraïka of je wendt zelf een hond aan.
Daarnaast krijg je een cursus waarin gedragsproblemen worden overlopen en de verschillende technieken en oefeningen stap per stap worden uitgelegd.

Interne training

Stage (15 uur)

Je gaat aan de slag als een echte hondengedragstherapeut en begeleidt baasjes en hun honden met het gedrag van hun hond. Dit gebeurt nog steeds onder begeleiding maar met minder hulp van de hoofdtrainers. Na het afronden van je opleiding krijg je nog een jaar lang online begeleiding van Sarah. Je kan hierbij tot een jaar na je afstuderen vragen stellen en zelfs calls inplannen om cases en technieken met Sarah te bespreken. Contacteer ons voor meer informatie!